Soutěž Webovou divočinou pro děti

21.10.2010 11:26

Wild Web WoodsHra „Webowou diwočinou“ (Wild Web Woods) je určena pro děti ve věkové kategorii 7 - 10 let, které se v ní mohou zábavnou formou naučit pracovat s počítačem, chovat se na internetu bezpečně, ale také ohleduplně k ostatním. Odkaz na českou verzi hry ZDE.

Městská knihovna v Bousově vyhlašuje SOUTĚŽ!!!

Podívejte se na tento odkaz, kde je umístěna hra a celou hru si projděte. Až budete mít pocit, že to zvládáte, přihlaste se do soutěže (mailem nebo u paní knihovnice), pilně trénujte a sledujte www stránky knihovny. V průběhu měsíce listopadu nebo prosince 2010 vyhlásím datum, kdy se přihlášení sejdou v knihovně a svedou !!!Velkou bitvu s diwočinou!!! Každý ukáže, jak umí projít divočinou a jeho čas se zapíše. Vítězem soutěže se stane ten, kdo nejrychleji projde hru Webowou diwočinou a zároveň dokáže „osvobodit“ všechny zakleté postavičky.

A to ještě není všechno. 

Úřad pro ochranu osobních údajů vyhlásí celostátní soutěž dopoledne 28. ledna 2011 na tiskové konferenci. Na základě vítězných časů z jednotlivých knihoven bude vybrán vůbec nejrychlejší chodec Webovou diwočinou. Ten bude Úřadem pro ochranu osobních údajů pozván spolu s doprovodem dospělé osoby na dva dny na Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež do Zlína, kde mu bude předána předsedou Úřadu oficiálně cena a kde může využít akreditaci na festivalu a vychutnat si filmové projekce, které festival nabízí – a také se potkat s jeho hvězdnými hosty.

Tak ať se Vám hra líbí! :o) Čekám na přihlášky.